Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g100g370kcal4.5g31g25g3.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g38g72kcal7.1g0g4.9g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.8g0g5.8g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1436kcal62.8g69.8g99.6g8g
Valittu annoskoko345g718kcal31.4g34.9g49.8g4g
Annoskoko puolitettuna173g359kcal15.7g17.5g24.9g2g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415