Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 146g202kcal18.2g0.4g14.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki178g100kcal15.1g8.9g0.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g12g73kcal2.5g0.8g6.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Canderel makeutusjauhe5.7g22kcal0.2g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g821kcal72g37.8g42.4g0g
Valittu annoskoko345g411kcal36g18.9g21.2g0g
Annoskoko puolitettuna173g205kcal18g9.5g10.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856