Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)78g44kcal6.6g3.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g31g90kcal0.4g17.4g0g12.5g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g31g109kcal4.4g17.1g2.5g3.4g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g78g257kcal7.8g54.5g0.9g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.6g13kcal0g0g1.6g0g
Mustikka, Pakkasmarja94g31kcal0.5g6g0.6g3.1g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g11g4.6kcal1.1g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g2.3g6.8kcal0g1.3g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1164kcal46g201.8g15.2g39.8g
Valittu annoskoko345g582kcal23g100.9g7.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna173g291kcal11.5g50.5g3.8g10g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.2g2.2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047