Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g62g250kcal4.6g38.7g8.7g0.7g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa100g100kcal11g3g5g0g
Karpalo 50g16kcal0.2g1.7g0.3g1.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio50g70kcal1.4g3.2g6g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1400kcal41.2g204.4g45.6g4.6g
Valittu annoskoko345g700kcal20.6g102.2g22.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna173g350kcal10.3g51.1g11.4g1.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239