Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5g27kcal0g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Kanaliemi rainbow 1 L167g83kcal6.7g1.7g6.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)33g20kcal0.3g1.5g1.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.6g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L28g14kcal1.1g0.3g1.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.6g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g374kcal21g17.8g26g4.8g
Valittu annoskoko345g187kcal10.5g8.9g13g2.4g
Annoskoko puolitettuna173g93kcal5.3g4.5g6.5g1.2g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563