Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri19g76kcal0g18.7g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g308kcal0g75g0g0g
Valittu annoskoko345g154kcal0g37.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna173g77kcal0g18.8g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464