Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 208g132kcal6.2g10g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Kananmuna 50g(kpl)42g53kcal4.6g0.1g3.7g0g
Sokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1235kcal35.4g132.4g61g4.8g
Valittu annoskoko345g618kcal17.7g66.2g30.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna173g309kcal8.9g33.1g15.3g1.2g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268