Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g251g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g50g150kcal13g0g11g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g642kcal36.4g40.8g36.8g10.6g
Valittu annoskoko345g321kcal18.2g20.4g18.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna173g161kcal9.1g10.2g9.2g2.7g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213