Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti169g185kcal37.1g0.2g5.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g38g10kcal0.5g1.8g0g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Punaviini 28g20kcal0.1g0.1g0g0g
Rusina 3.4g10kcal0.1g2g0g0.3g
Oliivi kivetön musta rainbow38g67kcal0.2g2.1g6.4g0g
Ohrakas ohratärkkelys5.6g21kcal0g5.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g730kcal76.6g23.2g34.2g2g
Valittu annoskoko346g365kcal38.3g11.6g17.1g1g
Annoskoko puolitettuna173g183kcal19.2g5.8g8.6g0.5g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355