Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g180g36kcal2.3g5.4g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g17g55kcal8.4g5.1g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g38kcal2.6g0g3g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)23g88kcal6.5g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g699kcal43.8g31.6g44.2g4.8g
Valittu annoskoko345g350kcal21.9g15.8g22.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna173g175kcal11g7.9g11.1g1.2g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458