Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g49g134kcal14.2g0g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g23g77kcal2.7g15.1g0.2g1.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 188g86kcal5.6g9g2.8g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Ketsuppi, euro shopper3.4g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa56g74kcal10.1g0.7g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g954kcal70.2g69g41.6g4.4g
Valittu annoskoko345g477kcal35.1g34.5g20.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna173g239kcal17.6g17.3g10.4g1.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826