Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)94g328kcal12.7g61.5g2.7g3g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 84g36kcal2.9g4.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl33g43kcal4.3g0.1g2.7g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)17g61kcal3.9g0g5.1g0g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli, annos 20g3.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g241kcal20.1g0g18g0g
Ketsuppi, Pirkka3.2g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g1444kcal88.6g136.2g58.6g7.4g
Valittu annoskoko345g722kcal44.3g68.1g29.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna173g361kcal22.2g34.1g14.7g1.9g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158