Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g94g19kcal1.7g2.1g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow94g19kcal2.8g1.9g0g2.3g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Juusto, Valio arkijuusto26g87kcal7.1g0g6.3g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g75g90kcal1.7g3.6g7.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g547kcal34.2g17g36.8g5.2g
Valittu annoskoko346g273kcal17.1g8.5g18.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna173g137kcal8.6g4.3g9.2g1.3g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207