Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 30g8.6kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 35g29kcal0.6g5.9g0g1.1g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Karjalanpaisti atria 700g55g88kcal10.4g0g5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana691g294kcal25.4g19g11g5.8g
Valittu annoskoko346g147kcal12.7g9.5g5.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna173g74kcal6.4g4.8g2.8g1.5g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472