Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g433g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 50g265kcal0.1g0.2g30g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 333g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Kanaliemi rainbow 1 L1665g833kcal66.6g16.6g66.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)333g200kcal3.3g15g13.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g25g22kcal0.2g5.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.5g45kcal0g0g5.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Kanaliemi rainbow 1 L282g141kcal11.3g2.8g11.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)56g34kcal0.6g2.5g2.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g4.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g3734kcal211.4g177.8g262.2g49g
Valittu annoskoko3450g1867kcal105.7g88.9g131.1g24.5g
Annoskoko puolitettuna1725g934kcal52.9g44.5g65.6g12.3g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563