Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Bataatti, kuorittu 180g146kcal2.8g30.3g0.1g5.4g
Palsternakka 90g57kcal0.5g10.6g0.4g4.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 18g55kcal1.7g2.4g4.2g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g2330kcal76.2g369.8g52.4g54.6g
Valittu annoskoko3456g1165kcal38.1g184.9g26.2g27.3g
Annoskoko puolitettuna1728g583kcal19.1g92.5g13.1g13.7g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097