Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1345g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 54g218kcal0g53.7g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%179g448kcal25.1g19.7g10g87.9g
Kuivahiiva, annos 11g49g178kcal22.2g19.7g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1457g4999kcal148.4g1019.8g17.5g51g
Oivariini, 60 (100g)135g740kcal1.3g1.3g80.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g135g1183kcal0g0g134.5g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)90g107kcal0.8g3.9g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g15745kcal395.6g2236.2g514.8g277.8g
Valittu annoskoko3456g7872kcal197.8g1118.1g257.4g138.9g
Annoskoko puolitettuna1728g3936kcal98.9g559.1g128.7g69.5g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531