-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1201g300kcal15.6g48g3.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow450g113kcal4.1g21.6g1.4g0g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)33g93kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g5328kcal513.4g202.8g267g21.6g
Valittu annoskoko3456g2664kcal256.7g101.4g133.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna1728g1332kcal128.4g50.7g66.8g5.4g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479