Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g543g2443kcal41.8g369.1g86.9g19.5g
Voi 151g1094kcal1.8g0.6g122.6g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g603g2141kcal35g18.1g214.1g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g603g1629kcal48.3g72.4g120.6g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g905g995kcal4.5g135.7g45.2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 181g541kcal0g37.8g26.7g0g
Kahvilikööri181g519kcal0g59.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.7g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g97kcal0g23.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g241g965kcal0g241.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g21014kcal304.2g1916.4g1232.2g39g
Valittu annoskoko3456g10507kcal152.1g958.2g616.1g19.5g
Annoskoko puolitettuna1728g5254kcal76.1g479.1g308.1g9.8g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743