Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1045g3585kcal106.5g731.4g12.5g36.6g
Sokeri 683g2773kcal0g682.5g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow502g2763kcal4.5g4.5g301.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)201g253kcal22.1g0.6g18.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)402g129kcal13.3g18.1g0g0g
Mustikka metsä- 603g265kcal3g38.6g3.6g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g19606kcal300.8g2966.6g671.2g113.2g
Valittu annoskoko3456g9803kcal150.4g1483.3g335.6g56.6g
Annoskoko puolitettuna1728g4902kcal75.2g741.7g167.8g28.3g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105