Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g1806g3432kcal270.9g0g270.9g0g
Sipuli (kuorittu)542g146kcal7g26g1.1g9.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)602g361kcal6g27.1g24.1g0g
Korppujauho 301g1103kcal31.6g225.5g3.1g16g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 18g96kcal0.1g0.1g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 90g275kcal7.9g50g1.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g11249kcal660.6g742g625g80.6g
Valittu annoskoko3456g5625kcal330.3g371g312.5g40.3g
Annoskoko puolitettuna1728g2812kcal165.2g185.5g156.3g20.2g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857