Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1013g5186kcal90.2g295.8g405.2g59.8g
Voi, 1 tl, 5 g715g5220kcal7.2g7.2g572g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton89g286kcal20.6g9.4g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 715g1020kcal89.4g2.1g73.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl894g3039kcal17.9g26.8g312.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g119kcal0g29.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g29741kcal450.6g741.6g2763.8g119.6g
Valittu annoskoko3456g14870kcal225.3g370.8g1381.9g59.8g
Annoskoko puolitettuna1728g7435kcal112.7g185.4g691g29.9g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347