Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 505g721kcal63.1g1.5g51.8g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio919g367kcal34.9g58.8g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen230g76kcal7.6g11.3g0g0g
Oivariini, 60 (100g)574g3158kcal5.7g5.7g344.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g36kcal1.3g6.9g0.8g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1194g4097kcal121.7g835.9g14.3g41.8g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g16989kcal471g1857.6g824.6g90.2g
Valittu annoskoko3456g8495kcal235.5g928.8g412.3g45.1g
Annoskoko puolitettuna1728g4247kcal117.8g464.4g206.2g22.6g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318