Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g288g2102kcal2.9g2.9g230.4g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g2160g7236kcal280.8g1468.8g32.4g138.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g360g54kcal6.5g1.4g1.8g7.9g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g72g34kcal1.1g5.3g0.9g2.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g360g1397kcal118.8g0g102.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g21763kcal825.8g2977.6g736.2g304g
Valittu annoskoko3456g10881kcal412.9g1488.8g368.1g152g
Annoskoko puolitettuna1728g5441kcal206.5g744.4g184.1g76g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333