Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1449g10575kcal14.5g14.5g1158.9g0g
Sokeri 411g1667kcal0g410.3g0g0g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1288g4418kcal131.2g901.3g15.5g45.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g52g206kcal0g51g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)225g494kcal0.7g119.9g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g34832kcal296.2g3018.4g2349.8g97.8g
Valittu annoskoko3456g17416kcal148.1g1509.2g1174.9g48.9g
Annoskoko puolitettuna1728g8708kcal74.1g754.6g587.5g24.5g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591