Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 215g788kcal22.6g161.1g2.2g11.4g
Kananmuna kuoreton 473g675kcal59.1g1.4g48.5g0g
Sipuli (kuorittu)344g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1721g2856kcal326.9g0g172g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g688g1879kcal137.6g6.9g144.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g12612kcal1103.8g376.8g736g35g
Valittu annoskoko3456g6306kcal551.9g188.4g368g17.5g
Annoskoko puolitettuna1728g3153kcal276g94.2g184g8.8g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233