Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1030g2344kcal195.7g0g175.1g0g
Paprika punainen 1288g377kcal12.1g57.9g5.2g24.5g
Sipuli (kuorittu)258g70kcal3.3g12.4g0.5g4.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g515g105kcal3.1g19.6g1.5g7.2g
Valkosipuli 31g34kcal2.4g5g0.2g0.6g
Polar 10% (Valio)258g541kcal82.4g0g25.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 77g59kcal3.5g10g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g7056kcal605g209.8g417g75g
Valittu annoskoko3456g3528kcal302.5g104.9g208.5g37.5g
Annoskoko puolitettuna1728g1764kcal151.3g52.5g104.3g18.8g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378051