Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1024g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 290g1178kcal0g289.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g51g159kcal5.6g30.7g3.6g14.3g
Kananmuna, omega, 1 kpl94g122kcal12.3g0.3g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1553g5329kcal158.3g1087.1g18.6g54.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl341g3072kcal0g0g341.3g0g
Hiiva 85g64kcal11.2g0.9g0.3g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g19847kcal374.8g2817.6g743.2g149.2g
Valittu annoskoko3456g9923kcal187.4g1408.8g371.6g74.6g
Annoskoko puolitettuna1728g4962kcal93.7g704.4g185.8g37.3g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693