Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)524g173kcal2.1g35.1g1.6g7.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1525g2122kcal169.3g6.1g158.6g0g
Sokeri 567g2303kcal0g566.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g95kcal0g23.6g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 620g2126kcal63.1g433.8g7.4g21.7g
Rypsiöljy 172g1518kcal0g0g171.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g16757kcal471.4g2148.6g678.4g59.4g
Valittu annoskoko3456g8378kcal235.7g1074.3g339.2g29.7g
Annoskoko puolitettuna1728g4189kcal117.9g537.2g169.6g14.9g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566