Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai639g2364kcal31.9g204.5g159.7g12.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1326kcal151.8g0g79.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl22g190kcal0g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g639g130kcal3.8g24.3g1.9g8.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%160g447kcal46.3g4g27.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 479g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g479g97kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g9411kcal485g549g588.2g71.8g
Valittu annoskoko3456g4705kcal242.5g274.5g294.1g35.9g
Annoskoko puolitettuna1728g2353kcal121.3g137.3g147.1g18g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249