Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 649g2228kcal66.2g454.5g7.8g22.7g
Sokeri 170g689kcal0g169.6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 440g609kcal54.9g1.3g43.1g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 200g1060kcal0g0g119.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen1998g799kcal20g119.9g20g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g10771kcal282.2g1490.6g381.6g69.4g
Valittu annoskoko3456g5385kcal141.1g745.3g190.8g34.7g
Annoskoko puolitettuna1728g2693kcal70.6g372.7g95.4g17.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526