Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2337g897kcal23.4g161.2g4.7g58.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Hunaja 94g309kcal0.5g75.5g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)70g451kcal10.9g10.2g41.4g4.9g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g467g1535kcal112.2g0g116.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6916g7047kcal306.2g538.6g374.4g142.4g
Valittu annoskoko3458g3524kcal153.1g269.3g187.2g71.2g
Annoskoko puolitettuna1729g1762kcal76.6g134.7g93.6g35.6g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756