Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g25g145kcal5.5g5g12.6g0g
Voi 60% rasvaa 18g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Liivatelehti, gelatiini100g349kcal85.5g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g3.7g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa25g140kcal2g9.2g10.5g3g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g25g128kcal2.2g7.3g10g1.5g
Philadelphia tuorejuusto 200g50g127kcal2.9g1.6g11.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka25g93kcal0.3g23g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g270kcal1.5g2g28.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g2695kcal200.2g96.4g168.6g9g
Valittu annoskoko346g1348kcal100.1g48.2g84.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna173g674kcal50.1g24.1g42.2g2.3g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190