Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g265kcal30.4g0g16g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g156g53kcal2.2g9.3g0.8g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena12g46kcal0.1g11g0.1g0g
Ketsuppi, meira14g10kcal0.2g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g748kcal65.8g45.2g33.8g0g
Valittu annoskoko346g374kcal32.9g22.6g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna173g187kcal16.5g11.3g8.5g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365