Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium63g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)125g81kcal4g6g4.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 31g96kcal1.1g1.3g9.4g0.2g
Katkarapu 63g43kcal9g0g0.7g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 63g213kcal16.6g0g16.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g901kcal63g21.2g61.4g0.4g
Valittu annoskoko346g451kcal31.5g10.6g30.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna173g225kcal15.8g5.3g15.4g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040