Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Herne 63g43kcal3.2g5.8g0.2g1.9g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.2g1.9g21.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g47g131kcal7.5g0.5g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g983kcal25.4g23.8g84.4g6.2g
Valittu annoskoko346g492kcal12.7g11.9g42.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna173g246kcal6.4g6g21.1g1.6g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327