Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g70g28kcal2.7g4.5g0.1g0g
Sokeri 40g161kcal0g39.5g0g0g
Siirappi, tumma47g149kcal0g34.4g0g0g
Neilikka, annos 4g1.2g4.2kcal0g0.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen47g335kcal0.5g0.5g37.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g140g488kcal4.9g113g1.4g4.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.5g11kcal0.4g2.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g2351kcal17g389.8g77.8g10.4g
Valittu annoskoko347g1176kcal8.5g194.9g38.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna173g588kcal4.3g97.5g19.5g2.6g
Arvot/100g100g339kcal2.5g56.2g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349