Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 187g119kcal5.6g9g6.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g67g236kcal2.4g54.6g0.7g2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1079kcal32.6g135.4g44.8g4g
Valittu annoskoko346g540kcal16.3g67.7g22.4g2g
Annoskoko puolitettuna173g270kcal8.2g33.9g11.2g1g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300