Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)88g630kcal0g0g70g0g
Sokeri 84g340kcal0g83.6g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g24g41kcal3.6g0g2.9g0g
Siirappi, tumma3.9g13kcal0g2.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta142g512kcal18.5g99.5g3g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g3111kcal44.2g382.4g151.8g10g
Valittu annoskoko347g1556kcal22.1g191.2g75.9g5g
Annoskoko puolitettuna173g778kcal11.1g95.6g38g2.5g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740