Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g53g316kcal11.1g3.5g28.4g0g
Kookoshiutale 18g116kcal1.4g1.1g11.3g2.9g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)66g474kcal0.1g0.1g52.6g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g44g25kcal3.9g2.2g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)44g55kcal1.4g1.6g4.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g13g50kcal0.2g12.3g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Raparperi 79g27kcal0.5g4.3g0.1g1.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.2g7.2kcal0.5g1g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g2222kcal45g54g200.2g8.4g
Valittu annoskoko347g1111kcal22.5g27g100.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna173g555kcal11.3g13.5g50.1g2.1g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904