Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl48g63kcal6.3g0.1g4g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g8.8g33kcal0g8.1g0.1g0g
Korppujauho 2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g131g45kcal0.3g9.3g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1249kcal28.6g203.2g32.8g9g
Valittu annoskoko346g625kcal14.3g101.6g16.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna173g312kcal7.2g50.8g8.2g2.3g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068