Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl64g84kcal8.4g0.2g5.3g0g
Sokeri40g162kcal0g39.8g0g0g
Leivinjauhe2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl49g167kcal1g1.5g17.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki59g33kcal5g2.9g0.1g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vadelma 94g39kcal0.9g3.8g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1251kcal37g157.2g47.4g9.2g
Valittu annoskoko346g626kcal18.5g78.6g23.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna173g313kcal9.3g39.3g11.9g2.3g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168