Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g127kcal14.2g0g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g75g19kcal2.5g2.2g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)75g262kcal9.6g52.2g1.4g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g947kcal63.2g111g26.2g5.8g
Valittu annoskoko346g473kcal31.6g55.5g13.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna173g237kcal15.8g27.8g6.6g1.5g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908