Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g263g461kcal50g0g28.9g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g971kcal101.6g8.2g58.4g3.4g
Valittu annoskoko347g485kcal50.8g4.1g29.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna173g243kcal25.4g2.1g14.6g0.9g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718