Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Seiti, pakasteena - Findus100g70kcal16g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g189kcal35g7.4g1.2g4g
Valittu annoskoko347g94kcal17.5g3.7g0.6g2g
Annoskoko puolitettuna173g47kcal8.8g1.9g0.3g1g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750