Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Seiti x-tra131g105kcal22.3g1.3g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa61g182kcal14g0g14g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g1128kcal77.6g14.6g83.4g2.8g
Valittu annoskoko347g564kcal38.8g7.3g41.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna173g282kcal19.4g3.7g20.9g0.7g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277