Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.9g
Punajuuri 175g67kcal1.8g12.1g0.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g306kcal6.4g42.8g10.2g16.4g
Valittu annoskoko346g153kcal3.2g21.4g5.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna173g77kcal1.6g10.7g2.6g4.1g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937