Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)3.7g6.6kcal0.1g0.1g0.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 38g74kcal0.5g0.7g7.5g1.6g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Katkarapu 169g115kcal24.3g0g1.9g0g
Ketsuppi 38g34kcal0.5g7.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana693g605kcal61.8g28.2g25.6g6.8g
Valittu annoskoko347g303kcal30.9g14.1g12.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna173g151kcal15.5g7.1g6.4g1.7g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073