Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g250g1452kcal54.7g49.7g126.4g0g
Voi 60% rasvaa 175g953kcal1.6g0.9g106.6g0g
Liivatelehti, gelatiini999g3488kcal855.4g0g1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g38g0.5kcal0.1g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa250g1399kcal20g92.4g104.9g30g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g250g1279kcal22.2g72.9g99.9g14.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g500g1274kcal29.5g16g119.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka250g934kcal3g229.8g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl750g2698kcal15g20.2g284.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g26954kcal2003g963.8g1686g89.4g
Valittu annoskoko3460g13477kcal1001.5g481.9g843g44.7g
Annoskoko puolitettuna1730g6739kcal500.8g241g421.5g22.4g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190