Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g748g165kcal7.5g33.7g0g15g
Tonnikala öljyssä 424g805kcal115g0g38.2g0g
Kesäkurpitsa898g153kcal3.6g22.4g5.4g6.3g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.8g0.1g0.3g
Rypsiöljy 101g893kcal0g0g101g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g923g323kcal9.2g62.7g4.6g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g4900kcal282.4g276.8g300g80.8g
Valittu annoskoko3460g2450kcal141.2g138.4g150g40.4g
Annoskoko puolitettuna1730g1225kcal70.6g69.2g75g20.2g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741